Po ceni:
Do 50 €
50-100 €
Preko 100€
Po godišnjem dobu:
365 dana
Buketi proleće
Buketi leto
Buketi jesen
Buketi zima
Prema prilici:
Ljubav
Venčanje
Rođenje
Rođendan
Godišnjica
Tužna prilika
Ostalo
Vrste aranžmana:
Buketi
Aranžmani u posudi
Poklon korpa
Korpa
Vaza
Biljke
Biljni aranžmani
Vrste cveća:
Amarilis
Cvetni mix
Egzotično cveće
Gerbera
Hrizantema
Kala
Ljiljan
Orhideja
Ruža
Sezonsko cveće
Sobne biljke – članovi naše porodice
Bašta – odmor i hobi
Rascvetani balkoni
Pejsažna arhitektura –
budimo hortikulturni!
horoskop
cvetni zalogajčić
ležerno osvajanje cvećem
moje venčanje
cvet prijateljstva

MOJE VENÄŒANJE

Nada Jadzić, saradnik FloraMire – pejsažna arhitektura i cvetni dizajn

Iz dugogodišnjeg iskustva u radu sa cvećm i sa klijentima FloraMire, kao i iz iskustva prijatelja sa kojima sam izmaštavala svoje venčanje, shvatila sam da je cveće kao neizbezan detalj svakog vencanja, idealno da se kroz njega prikaze glavna nit predstave u kojoj cu i ja igrati jednu od glavnih uloga.
To je ono sto sam godinama radila, pomazuci buducim nevestama da osete, otkriju koja je njihova prica i kako zele da je ispricaju.
Posto sam strastveni ljubitelj prirode, pogotovu biljaka, cvetna scenografija mog doma na dan vencanje je izgledala kao deo parka u kome se nalazi nasa cvecara.Tako sam imala utisak prisutnosti tih dobrih borova, breza, brestova koji kao da su dosli da me pozdrave i pozele svako dobro.
Stubovi su bili okiceni dugackim granama brsljana a na njima na volseban nacin kao da su iznikli razni plodovi kako voca tako i povrca.
Vencic iznad vrata je licio na vencic iz vrta Trnove Ruzice – bucmast i divlji osipao se malim mirisnim divljim ruzama, koje su se jedna za drugom radosno raspucavale.
Bidermajer, malo cvetno ostrvce u gustisu od trava sa vlatima koje su nestasno izvirivale i lelujale kao da plesu, ispunjavao me je osecajem blazenstva, a svaki put kada bih zagnjurila glavu, osetila bih milovanje i poljupcice tih malih bica – mislicete da sam luda – ali ne, bila sam SRECNA!

Moja prica je u potpunosti uspela, a ja uvek uzivam dok gledam slike sa svoga vencanja.
 
© 2008-2014 FloraMira.rs. Sva prava zadržana. vrh